Geniet binnen van buiten

Maak met onze aluminium kozijnen, schuifpuien en vouwwanden een perfecte eerste indruk

Uw woning krijgt niet alleen een hoogstaand kwaliteitsproduct, maar leidt ook tot een aanzienlijke energiebesparing. Stijlvolle elegantie passend voor elk type woningbouw. Ontworpen met behulp van de nieuwste techniek met thermische onderbroken profielen, waar isolatie, akoestiek en design samenkomen. Gebruik van verborgen scharnieren, resulteert in een modern strak profiel aanzicht. De minimalistische vormgeving van de aluminium profielen biedt u de grootst mogelijke zichtlijnen.

Extra toegankelijkheid. Met behulp van een schuifpui creëert u in een handomdraai een overgang tussen binnen en buiten. Door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium profielen is het gebruik van de schuifpui naast extreem licht, ook uiterst eenvoudig en met één enkele hand te bedienen. Door het gebruik van schuifpuien met vlakke dorpels is er geen sprake van enige opstap zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Deze oplossing is in zowel nieuwbouw als in renovatie toe te passen.

Met een simpele handeling wordt binnen, buiten. Met een vouwwand welke u geheel of gedeeltelijk kunt openen, is er geen obstakel wat uw zicht nog kan beperken. Vouwwanden zijn op vele plaatsen toe te passen. Natuurlijk bij uw terras en/of zwembad, maar zeker ook bij uw tuinkamer en serre. Uiteraard is het ook mogelijk om een vouwwand toe te passen in een zakelijke omgeving waar ruimtes kunnen worden gescheiden.

Kies binnen voor uitzicht naar buiten, geniet van buiten via onze:

Draai­kiep ramen
Standaard schuifpui
Vaste ramen
Hefschuifpui
Binnendraaiende ramen
Monorail
Buitendraaiende ramen
Duorail
Vouwwanden
Deuren

Veiligheid door integratie van de meest moderne inbraakwerende preventietechnieken.